Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2018. május 31. 16:26 - Gothicrosetteblog

Gothic Rosette-Nyári kollekció

Eljött a nyár, vagyis egy új évszak kezdődik, ami Gothic Rosette életében mindig egy új kollekciót jelent. Ezúton egy két színből álló kollekciót fogok bemutatni, melynek publikálása a napokban elkezdődik, és elérhető lesz számotokra egészen a nyár végéig. Kicsivel több ékszer szerepel mint a korábbiban, ezért lesz miből válogatni. Az első színnek a lilát választottam, ami köztudott, hogy a goth szubkultúra egyik meghatározó színe a fekete mellett. Szerepel világosabb és sötétebb árnyalat egyaránt, az előbbi akár  pasztell goth kiegészítőként is szolgálhat, a másik pedig hagyományosabb viktoriánus goth kedvelőinek ajánlott.

Világos lila (pastel goth) nyakpánt

lilanykpnt.jpg

Másodiknak a zöldre esett a választásom. Még eddig nem dolgoztam sokat zölddel, főleg a nyakpántokat illetően, emiatt rendkívül inspiráló volt számomra, ugyanakkor  nem egy tipikus goth szín, de ma már számos példa van arra, hogy léteznek zöld fűzők és zöld színnel dekorált más ruhák és kiegészítők is a szubkultúrában. Többek között kiemelném a cyber goth alstílust ahol a  neon zöld igen meghatározó szín. A nyári kollekción belül láthattok néhány darabot ami elég jól illik egy ilyen öltözékhez.

Cyber goth medál

cyber_goth_medal.jpg

lilzkoll2.jpg

lilzkoll3.jpg

lilazoldcoverfb.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr3414014390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása