Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2019. szeptember 06. 13:26 - Gothicrosetteblog

Halloween Kollekció/ Halloween Collection

A Halloween kollekció története következik, ha nem szeretsz olvasni görgess lejjebb a fotókhoz :)

A múltkor  mielőtt megosztottam volna a Halloween kollekciót, nagyon elfoglalt voltam. Hatalmas készülődés előzte meg, ugye a fotózás és még az OGT-re is gőzerővel készültem, emiatt úgy érzem nem írtam eleget arról miről is szól a kollekció, ezért most leírom hogyan született meg az egész.

Nos mint tudjuk a Halloween sokunk kedvence, és mi más illene ehhez az évszakhoz jobban mint ez a narancssárga-fekete ünnep.

El tudjátok képzelni, hogy nekem már nyár közepén eszembe jutott ? Hogy mi lenne, ha ilyen ékszereket készítenék nektek legközelebb?  A nagy kánikulában jó volt a hűvös őszi napokra gondolni. Végül elérkezett mind a halloween témájú ékszer és a hűvös őszi napok úgy szintén.

Hogyan  kezdődött?

Első ötletnek a fekete fehér denevér csontvázas medál ugrott be igen a nyár közepén a nagy melegben már ez járt a fejemben. Nem sokkal utána bevillant, jól nézne ki, ha ezüst fekete színekben hasonlóképpen elkészíteném. Az ezüsttől előkelőbb külsőt kapott még inkább beleillett a goth stílusba. Egyik személyes kedvencem lett ez a különleges darab. Az előbbi már gazdára talált jó hír viszont, hogy az utóbbi még várja a tulajdonosát.

Ezután egyik ötlet jött a másik után és szokás szerint azt se tudtam melyiket csináljam meg. Igyekeztem leállítani a gondolataim és kiválogattam a legjobbakat.

A csontváz mellé másik motívumnak a pókháló mintát választottam. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én odáig vagyok érte meg vissza. Felső, cipő, harisnya, ékszer... mindenbe kéne ilyen. Azt hiszem ez a kollekció legdominánsabb része, mivel  két nyakpánton és két medálon szintén szerepel, sőt még az egyik füli is ebből lett kitalálva.

Tehát minden összejött a denevér, pók, pókháló, csipke, ezüst fekete és lila, ezen dolgok egyvelegéből hoztam össze nektek a legújabb goth kincseket.

Mint mindig az üveglencsék mintáit most is magam készítettem, nem ám máshonnan lopott képek,  hanem szépen kézzel megmunkált. A fülbevalóra pedig kézzel megfestettem minden egyes vonalat. A nyakpántok kézzel lettek varrva. Egyszóval minden kézműves.

Lentebb találjátok a csodaszép fotókat, melyeket  Gergőnek köszönhettek,( kivéve a termékfotókat amiket magam készítettem). A modellnek pedig egy igazán szép hölgyet kértünk meg  Ritát, aki türelmesen végig állta vagy épp ülte a fotózást, ami a nyár utolsó igen forró délutánján történt. Köszönöm nekik és Gergő barátnőjének szintén aki segített a fények beállításánál, repkedtek a poénok jó hangulatban telt a délután. Örülök, hogy ők lettek akik közreműködtek ebben a projektben, mert az eredmény lenyűgöző lett.

Fotó: Soós Gergely

Modell: Kaiser Rita

Termékfotók: Gothic Rosette

 

Megrendelni az alábbi linken tudjátok az ékszereket:

Halloween Kollekció

 

ENGLISH:

I'm writing to you the story of the Halloween collection, if you don't like to read, skip this and scroll down now to the photos. :)

Some weeks ago before I shared this collection, I was so busy with it, and preparing stuffs for gothic meeting. Huge preparation taking photos, editing photos etc.. and finally I hadn't enough time to write about the new jewelries. Time to share what is behind the scenes.

 This black and orange feast is favorite of many of us.

Can you imagine I was thinking of this in the midsummer in hot days? What if I make jewelries like this? So I made it. Cool autumn days has gone and jewelries are also done.

How did this start?

First I got the idea of the black and white skeleton bat pendant, and very soon I figured out to make it with silver skeleton too. This made it more gothic and elegant also some kind of creepy. One of my personal favorite.

Then one idea followed the other, and I hardly could stop my mind to think about them. I chose the best ones and created them.

The next symbol in the collection is the spiderweb pattern which is top favorite in gothic style. I love it too. I would have in all type of gothic clothes and accessories. Became a very dominant in this collection. I made two pendants and chokers with this, plus one of the earrings is a spiderweb one.

So everything is totally in gothic style, there is the beloved bat shape, spider and spiderweb, laces black purple and silver. From all these components I made Halloween collection to you.

As always all the glass cabochons pattern is hand painted, not a copy of other's work. Earrings are hand painted one by one, chokers are hand sewn. Everything is fully handmade.

And now you see the wondeful model photos which are taken by Gergely Soós. We chose a beautiful model Rita. Many thanks to their work , we had so much fun and their work is amazing. I'm so happy to chose them.

 

Photo: Soós Gergely

Model: Kaiser Rita

Itemphotos: Gothic Rosette

You can order these jewelries in the link below:

Halloween Collection

 

 

Pókháló mintás Fülbevaló

Süthető gyurmából készült fülbevaló, melyre a minta ezüst színű festékkel lett kézzel festve. Súlyra nagyon könnyűek ezért kényelmesek. A medálok lakkozva vannak.

Méretei:

3.5 cm x 5 cm (medálok: 3 cm x 3.5 cm)

 

EN:

Spiderweb Earrings

They are made of polymer clay, hand painted with silver acrylics. Very weightless so they're so comfortable to wear. The pendants are varnished.

Size:

3.5 cm x 5 cm with ear wire ( pendants are 3 cm x 3.5 cm)

swebearr.jpg

swebearr2.jpg

pokhalo.jpeg

pokhalo2.jpeg

 

Denevérszárny Fülbevaló

Szintén gyurmából készült, könnyű, ezért kényelmes ékszerek. A medálok lakkozva vannak. Ha van már denevéres nyakláncod, ezekkel a fülbevalókkal tökéletesen kiegészítik egymást :) 

Méretei:

2 cm x 6 cm (medálok: 2 cm x 4 cm) 

EN:

Batwing Earrings

These pieces are made of polymer clay. They are varnished. If you have a bat pendant, Batwing earrings are perfectly fitting to that.

Size:

2 cm x 6 cm with ear wire ( pendants are: 2 cm x 4 cm) 

 

batear.jpg

batear2.jpg

denever.jpeg

denever2.jpg

Most sem maradhatnak el a nyakbavalók, készítettem nyakpántot és nyakláncot is egyaránt.

A nyakpánthoz a feketét és a lilát választottam, melyek klasszikus goth színek, a pókháló pedig mind a goth és mind a halloweenhoz szorosan kapcsolódó motívum. Igyekeztem egyszerre a két dologhoz igazítani az új ékszereket, ezért bárhova  veszed fel, legyen az goth esemény vagy halloween mind a kettőhöz tökéletesen passzolni fog, ezenfelül pedig minőségi és egyedi kiegészítőkben mutatkozhatsz.

Az üveglencsék mintája vagyis a pókháló, mint mindig most is kézzel készült alkotás.

 

EN:

Time to share the next part of the collection, which contains chokers and necklaces, using the spiderweb and skull symbols.

Purple, black, silver and white combined in the jewelries. With any of these, you can highlight both your gothic and halloween outfit perfectly. All are pretty unique and quality products.

The pattern of the glass cabochons are handmade just like always.

 

Pókháló üveglencsés nyakpánt

Méret: 32 cm hosszú 6cm széles

32cm-től 37 cm-ig állítható. 

 

Spiderweb black choker

Size: 32 cm 6 cm wide

Adjustable from 32 cm to 37 cm.

 

halloweennight2.jpg

halloweennight.jpg

blackchker2.jpeg

blackchker.jpeg

 

Lila nyakpánt

Méret: 32 cm hosszú 6 cm széles.

32 cm-től 37 cm-ig állítható.

 

Purple choker

Size: 32 cm 6 cm wide

Adjustable from 32 cm to 37 cm.

lilachoker.jpg

lilachoker2.jpg

purpchoker2.jpeg

purpchoker.jpeg

 

Lila pókháló mintás Denevér medál

Medál mérete: 4cm x 8 cm

Purple spiderweb bat pendant

Pendant size: 4cm x 8 cm

spiderbat2.jpg

spiderbat3.jpg

spiderbat.jpg

zzz.jpeg

zz.jpeg

Pókháló mintás denevér medál

Medál mérete: 3.5 cm x 8 cm

Spiderweb bat pendant

Pendant size: 3.5 cm x 8 cm

spiderblack.jpg

spiderblack2.jpg

z.jpeg

 

Denevér csontváz medál

Medál méret:  4cm x 7 cm

Skeleton bat pendant

Pendant size: 4cm x 7 cm

skeletonbat2.jpg

skeletonbat.jpg

urdxod6a.jpeg

skeletonbat3.jpeg

 

Ezüst denevér csontváz medál

Medál mérete: 4cm x 8 cm

Silver skeleton bat pendant

Pendant size: 4cm x 8 cm

skullbat.jpg

skullbat2.jpg

silvske.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr9415033274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása