Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2017. december 20. 10:36 - Gothicrosetteblog

Gothic Rosette-Téli Kollekció

Ebben a bejegyzésben néhány fotón keresztül szeretném bemutatni a GR nyakpántok téli kollekcióját. Újdonságnak számít, hisz több olyan kelléke van, melyet korábban nem használtam. Megjelent a fehér csipke, és a fehér szatén szalag is, kombinálva a már megszokott feketével és ezüsttel. A fotózáshoz a borostyánleveles környezettől eltérő helyszínt választottam mely szintén tükrözi az évszak hangulatát. Bár sajnos hó nincs, csak a száraz, deres növények.

telikoll4.jpg

telikoll2.jpg

telikol3.jpg

Egy másik új kellék a koponyás cabochon mely süthető gyurmából készült azaz kézzel készített újdonság. Eddig még nem használtam ilyet, így az első 2 darab a kukában landolt ugyanis túlsütöttem a gyurmát, majdnem folyékonnyá vált és kipuffadt a medálalapból. Elég viccesen néztek ki,de annyira nem bántam, mert a másodikak már jobban sikerültek :) Az alábbi képen látható a koponyás medállal díszített nyakpánt, ami egy igazán télies goth kiegészítő. Ráadásul a nyakpántok előnye ilyenkor ,hogy melegítenek, számomra sál helyett is tökéletesen funkcionál, főleg, ha egy szélesebb darabot viselek.

feherfeketekoponyas.jpg

 feherfeketezoldkoves.jpg

Már megint a szokásos kőlépcsős borostyános háttér, de ezekkel a nyakpántokkal ezt nem lehetett kihagyni :) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr5313513683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása