Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2020. október 10. 12:47 - Gothicrosetteblog

Trad goth style and music suggestion

EN:

Trad goth is mostly my favourite because of the music. Thus my clothes not that super awesome stuffs. Most of my DIY projects were done in victorian style, but I share now the photos that I took in trad goth style, and planning to develope in this area as well.

- top is the one that is a DIY project.

- chokers necklaces and shoe wings are in my shop .

- studded bracelets are "ancient pieces" I bought them when I was teen.

- trousers need some tuning I think :)

HU:

A trad goth stílus leginkább a zene miatt kedvenc számomra. Emiatt a ruhatáram ezen a téren nem túl sokszínű ha lehet ilyet mondani egy fekete ruhakupacra :) A DIY projektjeim nagy része inkább a viktoriánus stílushoz lett alakítva, de összegyűjtöttem eddigi fotóim mely leginkább ide passzolnak. A jövőben pedig szeretnék majd több ruha  átalakítást, csinálni fotókkal ebben az alstílusban is.

-s képeken látható felső egy csináld magad darab.

-a nyakbavalókat és cipőszárnyakat megtaláljátok a boltomban .

- szegecses karkötők "ősi darabok" még tizenéves koromban vettem :)

-a nadrág pedig átalakításra szorul azt hiszem :)

 

tradm1.jpg

m1.JPG

m3.JPG

m3_1.jpg

m4.JPG

m5.jpg

 EN:

 As I said I love trad goth music, so here is a song from a brand new artist from this scene. Reminding me to other cool bands that I like as well , Drab Majesty and Clan of Xymox. 

HU:

....és végül legyen egy zeneajánló is, hisz mint írtam ebben a részében sokkal jártasabb vagyok. Egy új előadótól linkelek. A videó alatt egy kommentelő szerint olyan mint a Drab Majesty és Clan of Xymox keveréke, nekem is pont ez jutott eszembe,  mindkettőt szeretem egyébként.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr1216221234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása