Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2019. augusztus 28. 20:33 - Gothicrosetteblog

Viktoriánus felső képek/ Victorian shirt photos

Megosztom első fotós bejegyzésem, melyben a múltkori DIY felsőmet mutatom be. Tökéletesen passzolt hozzá a szoknya is amit átalakítottam, ezért azzal együtt viseltem, hisz a szoknyás posztban, csak egy fotó szerepelt  arról hogyan áll felvéve. Végülis modelles  bejegyzés következik, csak nincs annyira jó gépem mint a fotósoknak , és tulajdonképpen én álltam modellt is. De azért remélem így is érdekes lesz számotokra :)

 

I share the photos of the  DIY victorian shirt, when I was wearing it. The skirt I did also fits so good to this shirt thus you see them together. Eventually this will be like a model blogpost, but I have no good camera like photographers and I was the model too. I hope you like it :)

 

m33.jpg

m44.jpg

m55.jpg

m88_1.jpg

m99_1.jpg

m100.jpg

m177.jpg

m188.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr1515024232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása