Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2022. január 31. 10:39 - Gothicrosetteblog

Thrift shop goth haul

Last year I visited some thrift shop and was lucky enough to find some cool dresses for my belts. This is what I want to show you now. The first one was a dress with straps on the top. ( the sleeves are belong to a top) The dress has  short sleeves that are also the part of the straps. The whole stuff is pretty loose and the belt makes it slender.

 Pentagram Belt

Tavaly benéztem párszor néhány turkálóba, hogy nézzek ruhát az övekhez. Az első képen ebbe mentem valahova (már nem emlészem hova), csak arra hogy bőrig áztam benne :) Nagyon megtetszett a tetején lévő pántjai miatt. Maga a ruha bő és az öv teszi karcsúvá.

1514re.jpg

The second one is a loose dress as well. Looks like along black lace t-shirt with huge sleeves. I've been looking for something like this for a long time. So I was really happy when I found it. A harness also goes well with it.

 

Szintén egy bő ruha, ám ez most teljesen csipke, hatalmas harangujjakkal. Jól megy hozzá az öv meg a hám is.

mobilepic_097re.jpg

Wearing it with the Moon belt

moonbelt5.jpg

The third piece is a black and white shirt. I was afraid of this a little because of white. I don't wear this color but the shoulder lace looked awesome on it and thought would be great to combine it with black clothes and accessories. Originally I wanted to make a trad goth outfit.

I wear this with the black velvet  Ankh cross belt.

A harmadik darabot tél elején találtam. Kicsit tartottam tőle, hogy fehér, de a fekete csipke a tetején igazán különlegessé tette. Jól mennek hozzá a nyakpántok is.

trg.jpg

m1re.jpg

m2re.jpg

Thats all for now. Do you go to thrift shop anyway?

Ennyi mostanra. Ti szoktatok  járni turiba?

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr316783188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása