Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2020. szeptember 22. 10:34 - Gothicrosetteblog

Bat wings, gothic shoe wings / Cipő szárnyak, goth denevéres cipőszárnyak

 Why did I start to make bat wings? Not just because I love to make them and they are so inspiring, but I realized that it is a solution for something, the online ordering shoes problem. It happened many times with me, I ordered gothic shoes, but wasn't comfortable enough, or sizing was wrong. Returning them back is complicated and expensive and selling them to someone else as well. Isn't it?

Shoe tuning sounds a way more easier to turn your shoes into gothic. Most of the wings can fit perfectly to any kind of shoes, skates with laces. No matter if they are creepers, sneakers, boots or elegant platforms. I make lots of different looking and sizing wings so you can find your style.

 They are made of velvet and faux patent leather mostly. I sew them with hand and machine, some of them are glued and also some of them are hand painted. So they are very massive pieces.

Get your own pair of wings HERE

 

Miért is kezdtem el csinálni? Mindamellett hogy nagyon tetszett az ötlet és rendkívül inspirálónak tartom, rájöttem, hogy remek megoldást nyújt arra, hogyan varázsold különlegessé az egyszerű fekete vagy nem fekete cipődet. :)

Többször jártam már úgy hogy az online rendelt cipők mérete nem volt megfelelő, és visszaküldeni sem kevés macera, nem hogy eladni. Igaz? Ezért szuper megoldásnak bizonyul a "shoe tuning" vagyis hogyan kapjon goth külsőt a cipőd.

A denevérszárnyak a legtöbb fűzős cipőre és görkorira felrakhatóak, és ha épp nincs hozzá kedved le is veheted őket bármikor.

Ami miatt még előnyös, hogy nem kell hozzá drága platform vagy egyéb nehezen beszerezhető körülményes goth cipő, hanem egyszerű tornacipőre, bakancsra is felrakhatod. Avagy bármilyen típusú cipőre találsz megfelelő szárnyat.

Tehát megvan a cipő, jó a méret, kényelmes, csak valami plusz kéne még rá, akkor a megoldás  az hogy a cipőd végre szárnyakat kapjon :)

 

Bársonyból és lakk műbőrből készítem őket, kézzel és géppel varrottak, ezért eléggé masszívak. Némelyik festve van.

 

bat7.jpg

 

 

redbat3.jpg

 

redsp3.jpg

redmini5.jpg

redmini6.jpg

purpw4.jpg

batwh3.jpg

batwh7.jpg

Thank you for these photos . Check out her Instagram She made a cool video too of these wings. @its.azly

 

buyerpic.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr7016177982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása