Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2019. június 11. 16:06 - Gothicrosetteblog

Milyen színt találtam ki a fekete mellé? / What the new color will be with black?

Eljött az idő, hogy megosszak veletek további részleteket az új projektről. Először is elárulom mely színekre esett a választásom. Mostanában egy új üveglencse színezős technikát fejlesztettem ki. Pont jókor jött, mert a színek amiket elterveztem és a neve az új kollekciónak a "Midnight Storm" magyarul "Éjféli Vihar", ennek a jelenségnek a színei, pedig a kékes lilás és  átmenetei kapcsolhatóak ide. Eleinte csak e két színből szerettem volna valami különleges árnyalatot létrehozni, mely jól passzol a koncepcióhoz, de ennél sokkal jobb lett. Az üveglencséket sikerült egy sajátos módon beszíneznem, ami egyelőre titok hogy hogyan :) Így ez Gothic Rosette sajátosság lett.

 

Time to share with you more details about the project. First of all I tell you the new colors I use. Nowadays I developed a new technique of colorizing glass cabochons. This gives me more inspiration to the project because it is called "Midnight Storm" and I not just simply use one or two colors but I can make shades and tones. As you can see in the picture these colors are blue and purple. The colorizing of cabochons has become a speciality of Gothic Rosette.

uveglecsek.jpg

Továbbá lesznek holdas medálok is másképp, ahogy eddig még nem voltak. Egy fotó arról ahogy készül az egyik új medál. :)

There will be new type of Moon pendans as well. This is a WIP photo of making them :)

moonwip.jpg

Azóta már elkészült néhány és szuper jól néznek ki. 

Since then I finished some and they look awesome! 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr3414884072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása