Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2019. július 27. 20:06 - Gothicrosetteblog

Midnight Storm rozetta medál/ Midnight Storm rosette pendant

Most pedig következzen az utolsó darabja a Midnight Storm kollekciónak. Ennek mindenképp egy új bejegyzést szerettem volna készíteni, mert ez az ékszer minden szempontból kilóg a sorból, ugyanis az eddigiektől teljesen eltérő, viszont a "Stormy rainbow" üveglencsét használtam hozzá. Tökéletesen passzol a márka nevéhez is :)

Bevallom őszintén már nagyon régóta terveztem, hogy egyszer készítek egy rozetta medált, és igen ez volt az amiről korábban említést tettem, ha jól emlékszem egy facebook posztban, mely szerint újdonság és kellett némi tapasztalat a megalkotásához.

Sokáig vaciláltam mire eldöntöttem, minden egyes apró gyurmadarabot képes leszek ilyen formában elhelyezni a szimmetriának és az arányoknak  megfelelően. A rozettás rajzaim és szerkesztéseim alapján jól átgondolva, végül gyurmaékszerként is életre hívtam ezt a gótikus kincset. 

Ehhez a medálhoz, csak úgy mint a Gothic Rostte-hez egészen mélyről a gyökerekből merítettem inspirációt, a gótikus stílusú építészetből, a templomokon található rózsablakokból.

Méretei: 5cm

Az alábbi linken tudod megrendelni:

MEGRENDELEM

 

ENGLISH:

Now coming up the latest piece of the Midnight Storm collection. This pendant is very different not just from the other piece of this collection, but from all jewelries that I 've ever made so far. Fitting to Midnight Storm because of the Stormy rainbow cabochon and the pendant is fitting to Gothic Rosette brand perfectly :)

To be honest I' had been planned rosette jewelry for a long long time. Well this was that piece with lots of experience  I mentioned some weeks ago in a facebook post.

I wasn't sure I'm able to make  a very symmetrical and detailed like this jewel , but finally I did. Based on my rosette drawings with lots of hard work and theories. Inspiration came from the old ancient gothic architecture from the rosettes which are decorating the churches.

Size : 5cm

You can purchase it in the link below:

BUY

 

rosette3.jpg

rosette2.jpg

rosette5.jpg

rosette4.jpg

rosette.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr7214979924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása