Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2021. július 26. 12:49 - Gothicrosetteblog

Witch at the Crypt photos

Its been a while I posted anything here. Not long ago me and a friend, Wikka went to the cemetery and we took some goth themed photos. We thought the same, to avoid cliche pics like posing with graves so we tried to be  creative. She knew there was a crypt somewhere and we found it quickly. It became the main place for us now to take photos. It was abandoned enough, grown with different plants.

I was the photographer and used Gothic Rosette accessories like jewelries, Spiderweb bat wings and the Pentagram belt. She was the model, and she had great ideas for poses. She did a great job and had more ideas, so hopefully we can do another photoshot some day :)

 

Már megint ezer éve, hogy írtam ide. A múltkor sikerült összehozni egy fotózást egy barátnőmmel Wikkával. Helyszínnek a temetőt választottuk. Mindketten arra gondoltunk, hogy el kéne kerülni a nagyon klisés sírokon pózolós képeket. Ismertük a helyszínt, én bíztam benne hogy a sok fa és egyéb növény kompenzálja és ki tudunk hozni valami kreatívat, ő pedig tudott egy szuper helyet  egy elhagyatott kriptával,  ami e fotózás fő helyszíne lett .

Készült azért néhány kép ahol feltűnnek a sírok, mert egy temetőben elég nehéz elkerülni, de szerintem eléggé feltaláltuk magunkat elsőre, és még bőven lett volna egyéb ötletünk is. De azokat majd máskor.

Jómagam a fotós szerepét töltöttem be, és a Gothic Rosette kiegészítőket használtuk (ékszereket, pókháló mintás szárnyat és a Pentagram övet), Wikka pedig modelt állt, ami azt illeti neki nagyon könnyen és természetesen megy. 

w2r.jpg

w13r.jpg

w3r.jpg

w14r.jpg

w7r.jpg

w100r.jpg

w10r.jpg

w11r.jpg

w6r.jpg

w5r.jpg

w12r.jpg

w8r.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr3716633508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása