Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2019. május 28. 17:30 - Gothicrosetteblog

Gothic Rosette tervek/ Gothic Rosette plans

Akik követnek, sokan tudják, hogy vásárokban is meg szoktam időnként jelenni. Legutóbb a 2019-es Tavaszi MondoCon-on vettem részt. De nem szeretnélek újból egy conos vásározós beszámolóval untatni Titeket, ezért ugorjunk is a lényegre. A lényeg az, hogy egy darabig szünetel a conozás, mint korábban már írtam, nagyon nagy felkészüléssel jár, és őszintén szólva most másra szeretnék fókuszálni.

Helyette viszont létrehoztam egy "MondoCon special" -Cicás ékszerek nevű mappát a Facebook oldalon, hogy azok akik eddig nem tudtak eljönni a conra, de szeretik az efféle holmikat, nekik is adódjon lehetőségük birtokolni 1-2 ilyen cuccot. Erre a linkre kattintva megtalálod őket :) 

Igyekszem ezentúl többet foglalkozni a márkával, hogy ezt megmutassam készítettem Nektek egy kérdőívet, amit a napokban már megosztottam. Néhány egyszerű kérdésre kell válaszolni és megírhatjátok a véleményeiteket és tapasztalataitokat, hogy a jövőben mégjobb ékszereket és kiegészítőket készítsek az igényeitekhez mérve :) A kérdőívet EZEN a linken tudod megnyitni.

Köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt, nagyon örülök a visszajelzéseknek és igyekszem fejleszteni a Gothic Rosette-et tovább mindenben amiben csak lehet :) Ha valakinek kimaradt a kérdőív még pótolhatja elérhető lesz egy ideig. Az eremények, pedig remélem minél hamarosan láthatóak lesznek a márka fejlődésében.

...és ha már szó volt a vásárról, akkor azért jó hír a vásárbajáróknak, hogy az idei OGT-n ott leszek. Már készülök is mindenféle szuper goth cuccal.

 

ENGLISH:

If you follow GR, you  know I go to handcraft market sometimes. I have visited Spring MondoCon some weeks ago but this post is not going to be a boring MondoCon summary.  I skip this event in the near future,because I need to focus other important things now in the brand  . I'd prefer upload a  folder in GR Facebook page, where you can find some special pieces. You already find a "Cat related stuffs" folder there, with jewelry made to the event, MondoCon.

I will take a lot more time to make Gothic Rosette a more amazing brand, therefore I've made a short questionnaire with some simple questions and you can also write you opinions, experiences about Gothic Rosette.You can open it HERE.

By the way, I 've already got some very important and useful answers there I'm so happy to that, thank you! 

 I mentioned markets,  I go to one more in this year, it will  be the Hungarian Gothic Meeting.(we call it OGT.) Some jewelries are already done, but still a lot ahead to create them. Soon I will be post about it.

cantgetenough.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr9814848330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása