Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2019. július 14. 10:11 - Gothicrosetteblog

Midnight Storm-drótékszerek

Itt az idő, hogy megosszam Veletek az első néhány ékszert, mely a "Midnight Storm" kollekcióhoz tartozik. A drótból készült ékszerekkel kezdem. Rengeteg fotót készítettem róluk, melyből kiválogattam a legjobbakat és igyekeztem a lehető legélethűbben visszaadni a valóságot. 

Mindent 100%-osan nem sikerült szemléltetni, ami annyit jelent a valóságban jobban néz ki. Egész pontosan az üveglencse apró mintái és fényei, melyek a fotókon nem látszódhatnak eléggé, de a kezedben tartva rácsodálkozol majd mennyire elvarázsol. Ezt azért is írom le, mert korábban  kaptam olyan visszajelzéseket, mely szerint a valóságban szebb mint a képeken.

Az ékszereket az alábbi megrendelőlapon tudjátok megrendelni. Nagyon fontos, hogy ha Magyarországról rendelsz magyar címre, mindenképp a magyar nyelvű megrendelőlapot töltsd ki, mert a postaköltség eltérő.

MEGRENDELEM

 

A "Midnight Storm" magyarul "Éjféli Vihar"  különlegessége a kékes lila színezetű üveglencsék, melyet egy új technikával készítettem el. Ezek a fajta üveglencsék a "stormy rainbow" ("viharos szivárvány") nevet kapták.

Midnight Queen

Csepp alakú medál, az üveglencsén a lila különböző árnyalatai dominálnak. Fekete 1 mm átmérőjű alumínium drótot  és szintén fekete 0.4 mm-es rézdrótot használtam a foglalat elkészítéséhez. Az üveglencsét masszívan övezi ezen kétfajta drót fonata. A medált az üveglencséhez hasonló lilás árnyalatú gyöngyökkel díszítettem.

Hétköznapi és alkalmi viseletre egyaránt alkalmas, kényelmes medál. 

Méretei 5.2 cm x 3 cm

purplewirependant.jpg

 

purplewirependant4.jpg

purplewirependant8.jpg

purplewirependant6.jpg

purplewirependant7.jpg

purplebluependant9.jpg

 

Midnight Blue

Egy kékes lilás ovális alakú üveglencsét fontam körbe fekete 1 mm-es alumínium és egy fekete 0.4 mm-es rézdróttal. A medál különlegessége, hogy az üveglencse enyhén ferdén helyezkedik el a foglalatban. A lencse színei és mintázata az éjjeli égbolt pillanatnyi varázsát tükrözi.

Kiváló darab hétköznapokra és különleges eseményekhez egyaránt.

Méretei: 5 cm x 3 cm.

 purplebluependant.jpg

purplebluependant3.jpg

purplebluependant4.jpg

purplebluependant8.jpg

purplebluependant7.jpg

purplebluependant11.jpg

 

 

Power of the Storm

Háromszög formájú medál, melyben  sötétebb kékes lilás árnyalatú üveglencse található. Ennek mintázata repedés vagy villámláshoz hasonló apró egészen hajszálvékony, ami lencse közepétől a széléig tart. Egyszerre misztikus és erőt sugárzó.

Egyszerű hétköznapi viseleted legextrémebb darabja lehet.

Méretei: 4 cm x 2.5 cm

purp3.jpg

 

purp2.jpg

purp5.jpg

purp6.jpg

purp7.jpg

 

 Ne feledd mindegyikből csak egy van, ezért ha van ami nagyon tetszik már most, ne habozz sokáig :)

ITT tudod megrendelni.

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr7414929402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása