Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry

2019. július 21. 16:02 - Gothicrosetteblog

Midnight Storm - gyurma ékszerek/polymer clay pendants

Midnight Storm - gyurma ékszerek

Mindegyik medál rendkívül kényelmes ékszer könnyűek és masszívak is egyben. Eleinte kicsit gondban voltam a fotózást illetően, mert nem akartak jól sikerülni, de szerencsére sokadik próbálkozásra összehoztam  a megfelelő minőségű képeket, melyeken jól megszemlélhetitek a medálokat :)

Az alábbi linkre kattintva tudod őket megrendelni:

MEGRENDELEM

 

ENGLISH: 

Midnight Storm - polimer clay jewelries

Each piece is very comfortable , massive and light. It was a little more difficult to take good photos, but I tried sometimes and turned out quite well. So you can see all the details :) 

You can buy them in the link below:

BUY

 

 

Midnight Bat & Pink Bat

Az első gyurmaékszerek ezzel a típusú új különleges üveglencsével melyeket a klasszikus denevérforma ölel körbe. A medálok teljesen lakkozva vannak. 

Méretei:

- 7 cm x 4.5 cm

- 7.5 cm x 5 cm

 

EN:

Midnight Bat & Pink Bat

These are the first polymer clay jewelries with this new special colorized glass cabochons. The classic bat shape surrounded the "Stormy rainbows". Both pendants are varnished completely .

Size:

- 7cm x4.5 cm

- 7.5cm x 5 cm

batmidnight4.jpg

batmidnight3.jpg

 

batmidnight7.jpg

pinkbat.jpg

pinkbat2.jpg

pinkbat3.jpg

 

Night Goddess & Pink Storm

Jól ismert Istennő jelképből eredő szimbólum és a hold szimbólum ihlette medál. Az elsőt mély kékes lilás klasszikus színezésű üveglencse díszíti a másodikhoz a megszokottól eltérő rózsaszínes árnyalatú viharmintás lencsét használtam . Mindez egyben remekül szimbolizálja a sötétséget és az éjjelt. Mind a két medál lakkozott.

Méretei:

- 7 cm x 3.5 cm

- 7 cm x 3 cm

 

EN:

Night Goddess & Pink Storm

These are origin from the well known goddess symbol, inspired by the Moon. The first piece is decorated with a deep dark blue and purple classic colorized glass cabochon. The second one is a pink stormy unique one, with the goddess symbol. Feel yourself the dark Goddess of the night while wearing it. Both are completely varnished.

Size:

- 7 cm x 3.5 cm

- 7 cm x 3 cm

moongoddessmid2.jpg

moongoddess3.jpg

pinkstorm.jpg

pinkstorm2.jpg

 

Mindből csak egy darab készült, ezért ne várj vele sokáig. :)

There is one piece of each pendant, don't wait for so long to buy :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gothicrosette.blog.hu/api/trackback/id/tr3614937596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kézműves goth ékszerek/Handmade gothic jewelry
süti beállítások módosítása